tiistai 31. heinäkuuta 2012

FORSSASTA JA MUUALTA - FROM FORSSA OLD TIME TOY FAIR AND SOME OTHER PLACES

Oli kivaa osallistua markkinoille, vaikka jännitinkin aika paljon kun en ole koskaan ennen ollut myymässä markkinoilla. Tein muutaman ostoksenkin. Vanhanaikainen jatkettava sänky oli niin ihana juuri siksi kun se toimii niinkuin oikea. Vaaleansininen väri on myös niin unelmallinen...

It was fun to participate the Old Time Toy Fair at Forssa, even though I was nervous since I have never been selling miniatures in a fair before. I bought some things, too. I loved this old style bed because it works as 1:1 scale bed would work (you can make it longer).Also the light blue color is dreamy...


Ostin myös leivoksia ja pehmiksen Happy Little Muffinilta, ja vanhan Taloussuklaalevyn Vanhat Roinat-pöydästä. Se on kuulunut ennen MTV3: rekvisiittaan. Ajattelin tehdä siitä miniversion ja se on myös kiva esine laittaa hyllyyn koristeeksi.

I bought some pastries and ice cream from Happy Little Muffin and an old chocolate bar from Vanhat Roinat table. It has been used as a prop in TV shows before.


Näiden lisäksi ostin vielä yhden kiiltokuvan.
I also bought one glossy picture.


Ostokseni ovat lähipöydistä, kun en päässyt kauheasti kiertelemään, olin yksin myymässä, kiersin kyllä kaikki pöydät nopeasti läpi, mutten kyennyt tekemään mitään ostopäätöksiä niin kiireessä... Markkinoilta jatkoin matkaani Tampereelle sukuloimaan. Kiertelin vähän kirppiksillä mutten ostanut mitään nukkekotiin. Ostin mm. vanhoja kirjoja taideprojektiin. Kävin myös Harraste-kaupassa, joka on yksi ehdoton suosikkiliikkeeni Tampereella. Löysin sieltä höyheniä ja muottiainetta, ja paras ostokseni oli kirkas hartsi. Päässäni on kytenyt jo pitemmän aikaa ajatus Jaffa- ja Herra Hakkarainen-pullojen teosta ja nyt pääsen ainakin yrittämään niitä. Minusta kaikkein hauskinta on aina pähkäillä miten jonkun jutun voisi tehdä minikoossa, se kehittelyvaihe, eikä niinkään lopputulos.

My purchases were from the tables next to me. I was at my table alone so I couldn't go walking around  much. I looked through all the tables in a bit of a hurry and couldn't decide what to buy in such a short time. After the fair I traveled to Tampere to see some relatives. I did some shopping there as well for example in flea markets even though I didn't find anything for dollhouse. I bought some books for an art project. I found some feathers and mold making latex from a hobby shop. My best find was clear resin. I have been thinking about making Jaffa-bottles, it's a Finnish orange soda, and now I get to try to make them. My favorite part in making miniatures is the problem solving, when I need to figure out how to execute an idea, the end result is secondary.


1 kommentti:

  1. Ihania ostoksia! Sänky on suloinen. Minäkin ostin vain muutamia juttuja, mutta iloitsen niistä sitäkin enemmän.

    VastaaPoista